The Kitchen were commissioned by Octapharma to develop a new signage system as part of a refurbishment of their corporate offices in Vienna.

We developed a folded graphic idea and material application to suit the very bright and airy space. Our aim was to implement visual impact without disrupting the space. All signage was produced in stainless steel, colour coded according to Octapharma’s corporate colours and mounted off the wall to add depth to a somewhat flat space.
The Kitchen被委托开发Octapharma公司在维也纳新办公室的标识系统。
The Kitchen开发了一套折叠的图形理念,材料应用,以适应非常明亮,通风的空间,实现无中断的空间视觉冲击。

维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen 维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen 维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen 维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen 维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen 维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen 维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen 维也纳Octapharma公司办公室导视设计 © The Kitchen